недеља, 04. јануар 2015.

STVORITELJ JE UNUTAR NAS

5 MINUTA SVETLOSTIKada kažete da nam Stvoritelj govori kroz naše emocije, koji je to jezik, kakav je to jezik?

Osoba bi trebala zapravo da razumije samu sebe. Mora da istraži i zahtjeva pomoć od spoljnjih sila, koje bi joj pomogle da sam sebe bolje spozna. Mora da zaroni u sebe i da shvati ko je on i šta je on. Tu je mjesto gdje on spoznaje Stvoritelja, gdje saznaje svoj korijen. Nije samo stvar, da mi zamišljamo da je ispred nas i da je cijeli svijet spolja i da je sam Stvoritelj spolja, to je iz jednostavnog razloga da mi to sebi lakše tako predstavimo.

Uzimanje forme Stvoritelja

Moramo da spoznamo svu dubinu stvaranja i da spoznamo kao što se kaže: kroz vaša djela vas poznajemo (po djelima vašim poznaćemo vas). Drugim riječima, unutar sebe dok se sistem ispravlja, vi ćete naći u svim tim radnjama, svim djelima, vi ćete spoznati vašeg Oca, vašeg Stvoritelja, tako da kažem.

Unutar vaše materije, dok vaša materija bude preuzimala sve višu i višu, naizgled višu formu, to cete shvatati, da jezik nije samo veza izmedju Svjetlosti i kli, već i razumijevanje same Svjetlosti, preuzimanje formi materije i Svjetlosti. To je program koji ulazi u vašu materiju i unutar nje gradi razne strukture i forme i preslaže ih na uvijek različite načine. To su 22 slova, zapravo, ali i to, kako su ona uredjena medjusobno.

Šta bi to značilo izmedju njih? Šta bi to znacilo? Pa to bi značilo, kako se vaša materija od koje ste sazdani oblikuje, mjenja, uvija, način kako sve više i više udišete Svjetlost i da ličite na Stvoritelja. A tad kada to dosegnete, vjerovatno to je jedna od poslednjih korekcija, tada vi razumijete silu koja vas je stvorila.

Značenje jezika

Ne mora se, nije pod obavezno znati hebrejski jezik. To govorimo svim našim učenicima, svim našim prijateljima, širom svijeta, svakome. Jer jezici i to da naglasim, jezici nisu obavezno oblici koje sam nacrtao na slici ili izrazi ili riječi na hebrejskom koji sada govorim, već je jezik veza izmedju želje i Svjetlosti koja njome upravlja.Нема коментара:

Постави коментар